27 abr 2013, 20:42

В лабиринта на забравите 

  Poesía » Otra
844 0 7


В лабиринта на забравите

 

свири старата си песен

Собственикът на стадата

песента подслон не търси

всичко има си в торбата

къшей хляб и малко сол

в шареното на словата

кучешкият лай я следва

чановете от беди я пазят

а мъглите на злините

няма как да я полазят

носят на тъга и обич  

вретената на дъбравите  

извор някъде се сгуши  

в лабиринта на забравите

нишката му се заприда

някъде отвъд къделята

да е блага и честита

всекиму Света Неделята

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??