26 nov 2015, 22:24

В леглото 

  Poesía
274 0 1

В ЛЕГЛОТО

 

Аз падам пак

в прегръдката ти мека.

Отпускам се,

затварям пак очи.

И като морен

пътник

край пътека,

изгонения Ден

край мен мълчи...

 

Отпущам ремъците,

на самара,

и пущам свойта

 Свобода...

И злите кучета

разкарвам!

Катурвам мъките си

от гърба!...

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??