28 ene 2009, 17:24

В мен и теб 

  Poesía » De amor
796 0 3

Каза ми преди един поет:
„В живота ти, каквото и да става,
никога не спирай да обичаш!”
Приех приятелския му съвет
и без дори да го съзнавам,
към теб веднага се затичах,
към твоя безтегловен силует.
И неусетно, без да проумявам,
развълнуван вече се заричах
... в мен и теб...
Наяве ли си, или само сън?
Шепна в миг на просветление:
„За мене друга няма,
             а за теб пък – друг...”
Бушува страшно бурята навън...
Но вече има ли значение?
Нали сме заедно, сега и тук...
Сами, насред безбрежна степ,
потънали във сладко упоение.
Гори в нас вечен огън
... в мен и теб...

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??