9 oct 2012, 15:27

В миг на нежност 

  Poesía » De amor
639 1 9

В миг на нежност

 

 

В този миг, когато нежността ти пламти,

светът изглежда като за двама направен.

Времето лудо покрай нас лети ли, лети,

а този миг е като от песен изваден.

 

И сякаш всичко около теб сега се върти,

щом почувствал си какво е да си отдаден.

И ми нашепваш: "Само ти, скъпа! Само ти!"

и този миг е като от песен изваден.

 

И отново потъваш в едни тъмни очи,

от тях и в най-труден момент непредаден.

И някъде Рамацоти звучи ли, звучи,

а този миг е като от песен изваден.

 

И е невъзможно да спреш две мъжки сълзи,

когато ти казвам, че за мен си създаден.

И ти прошепвам: "Само ти, скъпи! Само ти!"

и този миг е като от песен изваден.

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??