Всяка сутрин, щом очите си отворя, виждам теб,
а теб всъщност те няма...
Всеки ден аз мисля за теб,
а ти си далеч...
Всяка нощ аз те търся в леглото до мен,
но всяка нощ сама съм...
Знам, че ме обичаш...
Обичаш ме... така силно,
така както аз обичам теб...
Усещам те...
Тук си. До мен. Вътре в мен. В сърцето ми.
Ти си силата. Любовта...
Ти си усмивката.
Сълзата.
Ти си споменът.
Ти си сега.
Ти си утре...
Ти си всичко и завинаги!
© Моника Todos los derechos reservados