2 dic 2008, 13:21

В мислите ми ходиш с тихи стъпки 

  Poesía » De amor
787 0 13

Във мислите ми ходиш с тихи стъпки 

и сякаш в мене пускаш корабни платна. 

Дали е истина това, че ми се случваш,

или си мираж вълшебен в миг на самота. 

 

Дали не си роден от тъжни рими, 

в междуредие, изгубен, недокоснат ден... 

Как бих предала всичко, да те имам, 

предала бих и вятъра, да си до мен. 

 

Ще запазя само тишината ти в очите, 

онази бялата, красива тишина... 

Така във мислите ми ще пристъпваш тихо

и ще носиш дъх на лято и на корабни платна. 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??