29 oct 2014, 7:38

В мислите си те нося 

  Poesía
374 0 1

Сутрин, по обед и в мрак
возиш се в моите мисли
като във приказен влак,
от който не ти се излиза.
Уютно пътуваш през мен,
изтегнат удобно в купето.
Усмихваш се, пиеш кафе,
а вечер пускаш пердето,
когато ти се доспи...
Добре ти е тук, не отричам.
Разхождам те в нощи и дни
и тихо наум те обичам!

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • На голямо пътешествие е щастливецът!
    Много красиво пишеш!
Propuestas
: ??:??