27 ago 2006, 10:16

в мрака 

  Poesía
1184 0 3
Кралицата на мрака ме приканва,
вика ме във своя храм,
там няма болка и стадание,
там има само силен плам.

Ела със мен във лабиринта
да гоним диви ветрове,
ела да видим светлината
тя е збор от светове.

© Мортиша Адамс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??