27 авг. 2006 г., 10:16

в мрака 

  Поэзия
1189 0 3
Кралицата на мрака ме приканва,
вика ме във своя храм,
там няма болка и стадание,
там има само силен плам.

Ела със мен във лабиринта
да гоним диви ветрове,
ела да видим светлината
тя е збор от светове.

© Мортиша Адамс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??