11 ene 2011, 21:07

В нощта 

  Poesía » De amor
595 0 5

В нощта

 

Навън е нощ! И някакво вълшебство
отчупва си парченца от света,
потапя ги във злато и с блаженство

ги връща пак по техните места.

 

И две души – във две самотни стаи,
оглеждат се в очите на нощта
и чакат с трепет – пак да ги погали
изгарящият дъх на любовта.

А тя с коси, от чувства засияли,
отпива стих от нощната роса,
с прозрачен шал и сребърни сандали
танцува валс с красивата луна.

И стъпките ù нежни в небесата
прераждат се в смутените очи.
В нощта прекрасна сливат се сърцата
и любовта отново в тях тупти...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??