Избрах си днес да съм вятърът в косите ти,
а утре ще съм слънцето, блещукащо в очите ти!
В дъждовен ден ще бъда дъждът, стичащ се
по пръстите ти нежни,
а в лунна нощ ще съм луната,
вмъкнала се в стаята ти!
Страхотни дни и нощи избрала съм, нали,
защото само там отново ще сме заедно!
А може би и в някой друг живот,
когато ще съм призрак!
© МИСИЯ Todos los derechos reservados