30.10.2008 г., 10:07 ч.

В някой друг живот 

  Поезия » Любовна
641 0 0

Избрах си днес да съм вятърът в косите ти,

а утре ще съм слънцето, блещукащо в очите ти!

В дъждовен ден ще бъда дъждът, стичащ се

по пръстите ти нежни,

а в лунна нощ ще съм  луната,

вмъкнала се в стаята ти!

Страхотни дни и нощи избрала съм, нали,

защото само там отново ще сме заедно!

А може би и в някой друг живот,

когато ще съм призрак!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??