На живо искам да те срещна,.
наяве, а не в моя сън!
Дали таз стъпка ще е грешна?
Дали пак сам ще съм
или ще бъдеш с мене вечно?!
О, чакан, душевен звън!
© Радослав Пеевски Todos los derechos reservados