12 oct 2008, 16:38

В очакване 

  Poesía » De amor
409 0 1
 Чакам те.
С роза в ръка.
Облечена в бяло,
замечтана жена.

Чакам те.
Тук. На кръстопът стоя,
прашен и затрупан
с изсъхнали листа.

Чакам те.
Разтворила пред теб душа!
Чакам те, при мен ела.

07.10.2008 г

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??