19 nov 2012, 21:06

В очакване 

  Poesía » Filosófica
429 0 1

Цвят  бледорозов, неразцъфнал -

чака да усети топлината.

Сълзи във очите незакапали -

ще излязат, щом пробуди се душата!

Вик, който иска да изригне -

чака думите да се събудят

и криле разперени за полет -

вятър щом ги носи - в него ще се влюбят!

Всичко е застинало и чака...

© Теодора Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??