Цвят бледорозов, неразцъфнал -
чака да усети топлината.
Сълзи във очите незакапали -
ще излязат, щом пробуди се душата!
Вик, който иска да изригне -
чака думите да се събудят
и криле разперени за полет -
вятър щом ги носи - в него ще се влюбят!
Всичко е застинало и чака...
© Теодора Петрова Все права защищены
Поздрав!