5 jun 2016, 0:16

В очите ги гледа 

  Poesía » Filosófica
377 0 0

Когато четат

го, в ОЧИТЕ ги гледа

и грейва стихът!

 

С всички творби е

така - без значение -

в кой род изкуство!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??