28 ene 2005, 3:40

В очите на моята фея 

  Poesía
851 0 1



Цялото божие царство е в тях,
в тях се заричам,
моя съдба звездочела,
в тях се пресичат два свята,
лъчисто светлинни.

По ръба на фантазното тичам
и намирам себе си в тях.
В очите на моята фея.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??