28 янв. 2005 г., 03:40

В очите на моята фея 

  Поэзия
819 0 1



Цялото божие царство е в тях,
в тях се заричам,
моя съдба звездочела,
в тях се пресичат два свята,
лъчисто светлинни.

По ръба на фантазното тичам
и намирам себе си в тях.
В очите на моята фея.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??