29 abr 2006, 19:40

В очите ти се взирам 

  Poesía
889 0 1
Щом погледна те, признавам,
се губя в топлината на твойте очи.
Губя се, но теб намирам,
намирам те и в теб се взирам,
в теб, в твойте очи.
И губя се, и те намирам,
намирам те, но себе си убивам,
убивам се аз всеки ден.
Всеки ден аз бавничко умирам,
но нищо, щом теб намирам
>и в очите ти се взирам.
И ако трябва да избирам
дали да продалжа да се убивам,
мигновенно аз избирам,
в очите ти да се взирам
дори да се убивам,
дори очите ти да изгарят моята душа.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??