5 feb 2011, 18:40

В памет на Манос Лоизос 

  Poesía » Otra
1427 0 33


Песен с дъх на зряла ръж

и на стенещо море.

Шепот на пречистващ дъжд.

Плач на влюбено сърце.


Луд копнеж, намерил брод

към безбрежна красота.

Рано окосен живот,

изкласил във песента...



© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??