11 ago 2015, 7:56

В пламъци 

  Poesía » Otra
279 0 2

В пламъци любовни Аз изгарях,

повело ме сърцето, знаещо защо.

В душата радост честно и повярвах,

всичко в нас замесено е от едно тесто.

Когато някой каже ми, че съм пораснал.

Не вярвам. В душата още съм дете.

Чувствам Аз дълбоко съм политнал,

с истинска любов, повярвах, се расте.

                                           В.Й. 10.08.2015г.

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??