3 jul 2011, 22:58

В полусъня... 

  Poesía
714 0 21

Бездомни рими

  чукат по стъклата

    на недоспала Муза

      в полудъжда.

Ръми

  недоцелуваната радост

    на ситни капчици

      тъга.

Капчуци-истини

  надпяват се

     с илюзии недоизпити

      в полумига.

Оттичат се

  топли

    предчувствия

      в полусъня...


© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??