9 dic 2020, 18:52

В родния език 

  Poesía
182 0 1

мъдро в родния
език се съчетават
в „Янин“ „Ян“ и „Ин“

 

.....................................

 

в „Янин“ „Ян“ и „Ин“
се мъдро единяват
в родния език

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • В родния език си пръв, както се казва в Шекспирови пиеси.
Propuestas
: ??:??