Тук всичко е наопаки, изгрява,
от запад вечер слънцето във пет,
мъртъв живите заравя,
а във реката плува самолет.
В четвъртък тука не вали,
Не знам защо, но само в понеделник,
във шумата девойче спи
избягало от дърт скъперник.
Овчарите вълчета си отглеждат,
овце във мрака дебнат злобни,
момчетата девойки не поглеждат,
а божикравичките са отровни.
Децата пушат по кутия,
а татковците им ядат разделно,
красив е всеки паралия,
а да си учтив е мекотелно..
Жените искат да ги биеш!
Ако крадеш си много в час,
депутат ли си, ако не свиеш
от парламента махат те от раз.
Със мерцедесите студенти,
държавата е в пълен крах
пред кофите седят доценти
и слушат с уокмен Лист и Бах.
От всякъде прииждат на талази,
и си говорят на бонбонче,
мазни нагли педерази,
с деца, нарамени на конче..
Отидох и си купих гроб,
реших че вече ми се доумира,
но как със читав черен дроб,
и почнах сутрин с каса бира.
Ама не мръ, година стана,
брадата ми от бяла- черна..
И вино пия, цяла кана,
заглеждам циганки в таверна.
Въобще объркана държава!
Юристи правят магистрали,
Германия я управлява крава,
и гладните навсякъде са срали.
Сред бетона във тихата есен
тук все си е"както преди"..
Аромат на мастика и чесън ,
а в Русе и днеска смърди.
© Лебовски Todos los derechos reservados