22 sept 2009, 22:56

В ръцете ти се чувствам малка 

  Poesía » De amor
618 0 1

В ръцете ти се чувствам малка.

Голо птиче, хвръкнало от клон.

Пърха в косите ми дъха ти.

Топъл, като летен дъжд.

Искам да потъна в теб изцяло.

В очите ти да отлетя.

Там, небето е красиво.

Има облак, птици, езеро,

в което се потапям като фея.

Нежно е в твоята вода.

© Мария Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??