10 may 2013, 11:43

В Сатурнова дупка 

  Poesía » Filosófica
577 0 1

През май ще съм в Сатурновата дупка.

Родена съм във петък, трети юни.

Ще чакам в мидена черупка

в притулени и глухи дюни.

 

Ще изкупувам стари грешки

и ако трябва, ще бера коприва.

Така смирена, кротко, по човешки

ще си платя - до рана жива...

 

Всяко зло, ако може с добро да гасиш,

ако плащаш така - без остатък,

може би ще успееш света да спасиш

и да минеш с усмивка - оттатък!

 

 

 

© Румяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??