16 dic 2008, 14:00

В шепа 

  Poesía
682 0 24


Като необязден кон -
хукнал подир вятъра -
избяга лятото,
а рижата му грива -
самотна длан далечна -
затвори в шепа
топлата ми радост...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??