8 abr 2008, 7:40

В спор с годините 

  Poesía » Filosófica
629 1 5
Младост повяхва -
нарцис откъснат наскоро,
топнат във вазата кипри се в сетните сили.

Паяк прокарва
следи по кожата още сияйна.
Мрежата сребърна ситно доплита съдбата.

Дните във времето
спъват походка, осанката стяга,
в спор съм с годините - правят ми речно корито.

Водата тече си -
бистра, тиха в завоя, мътна в калта.
Живото останало посявам в разлива на несамотен бряг.




© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??