В срещата телата резюмират
нуждата да угасят любовен плам,
но дали решението намират,
как отключва се наслада на балсам?
Срещата, родена в обща ласка,
се разказва в хиляди поеми -
как живота тя - нормален, тласка,
но се срещат и душите неми?
Бликащият в душата силен глад,
често приказки омайни ни разказва,
но при среща, щом премине в хлад,
значи от безумства ни предпазва.
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados