8 jun 2022, 7:42

В стиховете на поета 

  Poesía » De amor
1096 9 12

      

В стиховете на поета

 

В стиховете на поета

нежно слънцето блести,

в стиховете на поета

дълго бродим аз и ти.

 

В стиховете на поета

има само красота,

сякаш тя е занемяла

в търсене на вечността.

 

В стиховете на поета –

тонове и светлина,

най-желаната надежда,

най-прекрасните цветя!

 

В стиховете на поета,

ти за мен си талисман.

В стиховете на поета

любовта е океан!

 

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??