7 may 2008, 21:10

В светлина, звезди и пламък 

  Poesía » De amor
561 0 1
И тази нощ в съня си ме дочакай,
в светлина, звезди и пламък,
със стъпки глухи и усмивка плаха
до тебе ще приседна тиха
и с цялата любов и блясък
в очите огнени аз ще погледна.
С ръце греховни ще обвия нежно
и устни алени ще впия страстно
в твойта плът.
Ти ще отпиваш жадно
бялата ми гръд.
Ще скриеш, зная, болката,
щом първите лъчи погалят те отново,
прогонвайки съня ти сладък.
Дори да си отида с изгрева,
ти не тъжи -
в светлина, звезди и пламък,
аз винаги оставам твоя!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??