Явявам се във сънищата ти вълшебни,
явяваш се във моите и ти,
там , в хоризонтите безбрежни,
където любовта безгрижна си гори!
И няма бързане и телефони,
няма графици, пари,
а само щастливите хормони
и миговете споделени "Аз и ти"!
И сънувам те - прекрасна,
сънуваш ме и ти,
в сънищата темата е ясна,
щом любовта е споделена и блести!
© Добромир Иванов Todos los derechos reservados