21 abr 2023, 20:54

В съня 

  Poesía
133 0 0

ощастливи те

младостта ти — като се

яви в съня ти

 

.....................................

 

ощастливява

младостта — когато се

насън явява

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??