9 jul 2022, 20:55

В съня ми щом дойде... 

  Poesía » Otra
249 1 3

Познавам те, откакто бе за мене само мисъл- форма,
дошла да ме погали през съня ми във нощта...
Познавам те, откакто бе за първи път частичка малка
От мойто тяло, дъх и моята душа...

И любовта към теб във себе си усещам,  от онзи миг, в съня ми щом дойде...
Дойде да ме погалиш, аз се сещам,
Да ме погалиш и подготвиш за дете ...

Едва ли някога бих била по - готова
В очите твои, тъй - дълбоки, да се взра
Да дойдеш ти в света чрез моята утроба
И като майка, нова да се преродя...

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??