12 abr 2008, 9:04

В съня ти... 

  Poesía
458 0 3
Подобно сянка - без очи и устни,
ще идвам във съня ти.
Преди да тръгна към забравата
(леко, да не те събудя)
на пръсти ще повдигна
сянката да те целуне
(там, във влажното ти ъгълче).
В спомена си нощен ще погалиш
очертанията на познато тяло
(запазени дълбоко в старото ни огледало).

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??