11 mar 2011, 19:57

В съня ти 

  Poesía » De amor
577 0 0

Тази вечер в съня ти

ще те навестя

и като хищница бавно

ще те доближа.

Наблюдавам те.

Ти си жертва –

подчини се и прави

каквото искам аз.

Хайде,

избягай ми,

ако можеш...

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??