22 mar 2007, 20:03

в сърцето 

  Poesía
649 0 3

Тръгнали сме – път към пътя.
Връщане не ще ни стигне.
Стъпки стрък, порасъл в кръста
от безумието на мечтите.

Тръгнали сме – шепот лава.
Пълна чаша със пиянство.
Две следи от жаден пламък
по ръба на мост безкраен.

Тръгнали сме – доживотно!
Като ангели във мрака
със крила порасли в болка,
полудели от страстта си.

Търсиме се – жар светлеем
жива рана под небето.
Даже в падане да спреме -
ще е някъде в сърцето...

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??