17 mar 2008, 13:34

В такава нощ 

  Poesía
467 0 2
Падащи звезди
ронят златен прах -
сякаш рой светулки
в призрачен огнен
танц летят.
В такава нощ
с отворени сърца
един към друг
и във Вселената сами -
да помълчим!
Ела при мен
и дай ръка.
Със думи ти
недей разваля
вълшебството на вечерта.
Знай, че младостта
и любовта
тъй бързо свършват
и само споменът
за този миг,
за тази нощ,
за трепета на две ръце
и две сърца,
туптели заедно  във мрака
остава жив завинаги!

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??