Обичай ме...
Целувай ме...
Люби ме...
във тази нощ
под звездното небе...
За нищо ти не питай!!!
Прегърни ме!!!
Стопли сърцето ми с добрите си ръце.
Вьв тази нощ...
бъди отново с мене,
вьв тази нощ...
с любов ще те даря.
До утрото остава малко време...
от ласки уморена, ще заспя...
А утре на разсъмване...
Върви си!
Ще те следват моите очи...
Сърцето ми ще чака
и ще помни
МЪЖА, ЗАМИНАЛ С ПЪРВИТЕ ЛЪЧИ..
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados
Поздрав!
Четох и други твои стихове.Добре изразяваш себе си, пиши!