27.10.2011 г., 15:51 ч.

В тази нощ 

  Поезия » Любовна
784 0 1

Обичай ме...

Целувай ме...

Люби ме...
във тази нощ 

под звездното небе...
За нищо ти не питай!!!

Прегърни ме!!!
Стопли сърцето ми с добрите си ръце.

Вьв тази нощ...

бъди отново с мене,
вьв тази нощ...

с любов ще те даря.
До утрото остава малко време...
от ласки уморена, ще заспя...

А утре на разсъмване...

Върви си!
Ще те следват моите очи...
Сърцето ми ще чака 

и ще помни
МЪЖА, ЗАМИНАЛ С ПЪРВИТЕ ЛЪЧИ..

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво, много влюбено...
    Поздрав!
    Четох и други твои стихове.Добре изразяваш себе си, пиши!
Предложения
: ??:??