27 ago 2017, 0:34

В теб 

  Poesía » De amor
477 1 0

Мисля си днес в този слънчев ден,
какви ли чувства се таят в мен.
Щастие улових току-що в душата моя
и искам да дам и на душата твоя.

 

Но няма да е правилно така, знам...
Моментите на тъга аз ще ги проклинам!
Душата ти на черна сянка няма да я дам,
ала с любов гореща ще те изненадам.

 

В очите ти искам аз да потъна
и в луда обич да затъна.
Недей ми отказва! С часове наред...
в очите... на приключения подред...

 

Не се замисляй, не се чуди!
На този хубав ден ти смела бъди!  
Допусни ме ти до съкровището твое,
и се запознай с любовното мое...

© Ерол Али Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??