15 nov 2023, 8:04

В тихата любов на есента 

  Poesía » De amor
278 0 0

       

 В тихата любов на есента

 

Във тихата любов на есента

природата вълшебно се разтваря.

Във тихата любов на есента

в душата всичко нежно оживява.

 

Във цветните листа на есента

нюансите отново ме вълнуват.

Във тая неподвластна красота

мечтите само съществуват.

 

Усещам порива  на любовта,

с душата си по детски се вълнувам.

И очарована съм от деня,

обичам го, за него съществувам.

 

Във тихата любов на есента

ще бъда заедно със тебе.

И в приказната цветна тишина

побързай, идвай, няма време!

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??