В тихата любов на есента
Във тихата любов на есента
природата вълшебно се разтваря.
Във тихата любов на есента
в душата всичко нежно оживява.
Във цветните листа на есента
нюансите отново ме вълнуват.
Във тая неподвластна красота
мечтите само съществуват.
Усещам порива на любовта,
с душата си по детски се вълнувам.
И очарована съм от деня,
обичам го, за него съществувам.
Във тихата любов на есента
ще бъда заедно със тебе.
И в приказната цветна тишина
побързай, идвай, няма време!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени