11 dic 2016, 0:00

В този ден 

  Poesía » Otra
441 1 0

В този ден 


Аз ще дойда при тебe – безсилен,
съсипан с безброй грехове,
със гордост отровна, безумна
и обсебен от зли бесове.


Там от твойта съдба без пощада
аз ще падна осъден от теб
и това ще е мойта награда
за сълзите проляти за мен.


Ако можех назад да се върна,
да изтрия онези сълзи
тебе силно щях аз да прегърна
и сърцето да спре да боли.

 

В този ден всичко ще падне
и гордост безумна и зли бесове,
в този ден аз отдавна се вричам 
пречисти ме с любов, аз те моля,
за да мога и аз да обичам.

© Ник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??