24 feb 2012, 14:06

В този празничен за тебе ден 

  Poesía » De amor
535 0 1

В този празничен за тебе ден

посвещение искам аз да ти направя.

Знам, любима, ти не си сега до мен,

но сърцето ти във плам изгаря.

 

Скоро птички пролетта ще известят,

песни дружно в хор ще пеят

и отново пак мечтите ни ще полетят.

Чувства пламенни душите ни ще сгреят.

 

И тогава като ангел окрилен

сили, вяра и опора ще ми даваш.

Пак животът ми от теб ще бъде озарен.

С пламенна любов ще го даряваш!

 

Емил Уджузян

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??