24 февр. 2012 г., 14:06

В този празничен за тебе ден 

  Поэзия » Любовная
534 0 1

В този празничен за тебе ден

посвещение искам аз да ти направя.

Знам, любима, ти не си сега до мен,

но сърцето ти във плам изгаря.

 

Скоро птички пролетта ще известят,

песни дружно в хор ще пеят

и отново пак мечтите ни ще полетят.

Чувства пламенни душите ни ще сгреят.

 

И тогава като ангел окрилен

сили, вяра и опора ще ми даваш.

Пак животът ми от теб ще бъде озарен.

С пламенна любов ще го даряваш!

 

Емил Уджузян

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??