15 abr 2017, 8:33

В търсене на вечното 

  Poesía » Verso libre
770 2 0

 

 

Там някъде има звезда,

която няма да изгасне.

Другаде, малко по-натам

друга звезда се запалва.

Това е вселената, която

неспирно, вечно се върти.

Усмихва те и те разплаква.

Вселената, която нито

свършва, нито започва.

Но на всички нас показва,

че е жива и все безкрайна.

© Надежда Боянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??