2 nov 2018, 8:37

В залеза 

  Poesía
343 3 3

Капки Мерло

разляти в залеза,

потрепват неизпити…

Стичат се по стените

на притъмняла

седефена чаша

и се кротват утаени

по дъното в рубини.

Допиваш ли залеза?

Отразен е в очите ти,

аз ще пия оттам!


 

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??