Ако при мен си дошла от мечтите,
то защо си съпруга на друг?
И защо, и защо ти играят очите,
с мен ли смяташ да тръгнеш от тук.
Носиш си женската своя несгода,
както си имаш разкошен палат.
Аз не знам и не питам каква си порода.
Имам ключ. И предлагам креват.
© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados